Ζύμη για πίτσα ναπολιτάνα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
To ναπολιτάνικο ζυμάρι έχει μόνο αλεύρι, νερό, αλάτι και ελάχιστη μαγιά και ωριμάζει στο ψυγείο για τουλάχιστον 24 ώρες. Το στεφάνι βγαίνει πολύ φουσκωτό και ξεροψημένο, ενώ το κέντρο είναι πολύ λεπτό και κάπως ελαστικό. 1 ημέρα και 1 ώρα αναμονή, Σύνολο: 1 ημέρα και 1 ώραΥλικά Τεμάχια: για 1 πίτσα 38-40 εκ. 250 γρ. αλεύρι για πίτσα (τύπου 00) 1/3 κουτ. γλυκού ξηρή μαγιά 150-170 ml νερό, σε......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.