Ζύμη για πίτσα ναπολιτάνα

Kathimerini.gr



To ναπολιτάνικο ζυμάρι έχει μόνο αλεύρι, νερό, αλάτι και ελάχιστη μαγιά και ωριμάζει στο ψυγείο για τουλάχιστον 24 ώρες. Το στεφάνι βγαίνει πολύ φουσκωτό και ξεροψημένο, ενώ το κέντρο είναι πολύ λεπτό και κάπως ελαστικό. 1 ημέρα και 1 ώρα αναμονή, Σύνολο: 1 ημέρα και 1 ώραΥλικά Τεμάχια: για 1 πίτσα 38-40 εκ. 250 γρ. αλεύρι για πίτσα (τύπου 00) 1/3 κουτ. γλυκού ξηρή μαγιά 150-170 ml νερό, σε......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness