Παγκόσμια απειλή για τη δημόσια υγεία η κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων

Offsite.com.cy



Μια νέα σειρά τριών άρθρων που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet" εντοπίζει ότι... Μια νέα σειρά τριών άρθρων που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "The Lancet" εντοπίζει ότι τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα (UPF) εκτοπίζουν τα φρέσκα και ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα και γεύματα, υποβαθμίζουν την ποιότητα της διατροφής και συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο πολλών χρόνιων ασθενειών. Τα UPFs είναι......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Υγεία