Δημητριακά ολικής άλεσης: Πώς έγιναν η εθνική τροφή των Δανών
Για κάποιον μη Δανό, η καντίνα των Κρατικών Σιδηροδρόμων της Δανίας (DSB) θα μπορούσε να θυμίζει μοντέρνο σκανδιναβικό εστιατόριο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι 900 εργαζόμενοι έχουν καθημερινά επιλογές, όπως το αργοψημένο χοιρινό πλιγούρι και μανιτάρια, οι τηγανίτες σίκαλης με σολομό, τυρί κρέμα και αβοκάντο, το ταρτάρ παντζαριού με χόρσραντις και τοστ σίκαλης ή σαλάτα με σπελτ... Εκτός από την υπέροχη εμφάνιση και τη νοστιμιά, κάθε πιάτο που σερβίρεται στην καντίνα περιέχει fuldkorn (δημητριακά...
Protagon.gr · πριν από 2 ημέρες 18 ώρες ·
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.