
Nike Freak 1: το καινούργιο παπούτσι με την υπογραφή Αντετοκούνμπο! - 21.05.19
Διαβάστε Περισσότερα19/09/15 - 23:59
Κοινοβουλευτικά κόμματα που τα χωρίζει άβυσσος αλλα και που τα ενώνουν κοινές καταβολές αποτελούν το αντιμνημονιακό μπλοκ που υπερασπίζεται την έξοδο από την ευρωζώνη και την Ε.Ε Στην μια πλευρά έχουμε το αυτό- αποκαλούμενο εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου και στην άλλη πλευρά την αριστερή Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και το KKE του Δημήτρη Κουτσούμπα. Οι κερδισμένοι στα social media εμφανίζονται να είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Χρυσή Αυγή, χωρίς όμως το Νίκο Μιχαλολιάκο. Οι μεγάλοι χαμένοι είναι το ΚΚΕ και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
17/09/15 - 14:35
Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τα social media και το διαδύκτιο, ότι αποτελούν μια ελπιδοφόρα ενναλακτική στη διαχείριση των σοβαρών προβλημάτων των πολιτών. Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά ανεβάζουν τους τόνους με στόχο να πετύχουν το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα εξαπολύοντας βέλη εκατέρωθεν και κατά των άλλων κομμάτων. ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης συγκεντρώνουν σύμφωνα με το paloPro 44.431 συνολικές αναφορές για την χρονική περίοδο 10/09 – 15/09 2015. Τα δυο κόμματα καταγράφουν όπως παρατηρούμε μεγαλύτερο αριθμό αναφορών από τους αρχηγούς τους, με κοινό σημείο αναφοράς το Twitter όπου και αποτελεί και το βασικό μέσο για τον επηρεασμό των ψηφοφόρων. Τα συναισθήματα από την πλευρά τους μας δείχνουν μια κυριαρχία αρνητικών συναισθημάτων για το ΠΑΣΟΚ ενώ σε Ποτάμι, Θεοδώρακη και Γεννηματά υπερτερούν τα ουδέτερα, εκφράζοντας γενικευμένη δυσπιστία για το προσωπό τους.
15/09/15 - 17:00
Το ντιμπέιτ μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν κατάφερε τελικά να αναδείξει νικητή και να διαφωτίσει περαιτέρω την ελληνική διαδικτυακή κοινή γνώμη μόλις έξι μέρες πριν τις εκλογές. Τσίπρας και Μεϊμαράκης προσπάθησαν να φέρουν το ντιμπέιτ στα δικά τους μέτρα για να μην εκτεθούν. Τα στοιχεία του paloPro μας δείχνουν ότι κατέγραψαν στο ελληνικό διαδίκτυο 16376 συνολικές αναφορές. Τα συναισθήματα της ελληνικής διαδικτυακής γνώμης δεν διαφοροποιήθηκαν σε σχέση με τις προηγούμενες μας αναλύσεις για τα πρόσωπα των δυο πολιτικών αρχηγών καθώς το μεγάλο ποσοστό τους συνεχίζουν να είναι τα ουδέτερα συναισθήματα και να ακολουθούν τα αρνητικά.
14/09/15 - 20:33
Λίγη μόλις ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου ντιμπείτ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία συνεχίζουν να επιδιώκουν την εύνοια της ελληνικής διαδικτυακής γνώμης. Ωστόσο τα social media συνεχίζουν να παραμένουν επιφυλακτικά και προς τα δυο κόμματα και να αναζητούν αξιόπιστες απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις.ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνουν στο ελληνικό διαδίκτυο σύμφωνα με τα στοιχεία του paloPro 51.830 συνολικές αναφορές για την χρονική περίοδο 10/09 – 13/09 2015. Τα συναισθήματα των δυο κομμάτων σε μια συγκριτική αντιπαράθεση παρουσιάζουν κάποιες ελάχιστες διαφοροποιήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει περισσότερα αρνητικά συναισθήματα από τα ουδέτερα, ενώ η Νέα Δημοκρατία εμφανίζει το ιδιο σχεδόν αριθμό ουδέτερων και αρνητικών. Το ποσοστό των καταγεγραμμένων ουδέτερων συναισθημάτων παραπέμπει σε μια στάση αναμονής της ελληνικής διαδικτυακής γνώμης, δηλαδή σε αυτούς που είναι αναποφάσιστοι.