Πού τρώμε τα καλύτερα ρετρό γλυκά της Αθήνας -Από ποντικάκια και σεράνο μέχρι νουγκατίνες και πάστες αμυγδάλου
Τα πιο διαχρονικά γλυκά μας αρέσει να τα απολαμβάνουμε στα ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης όπου τα αγνά υλικά και αυθεντικές συνταγές είναι αδιαπραγμάτευτα. Η σοκολατίνα είναι μια μικρή, γλυκιά κόλαση, το ίδιο και το παχουλό, παιχνιδιάρικο ποντικάκι. Η πάστα αμυγδάλου και η νουγκατίνα από την άλλη είναι οι λευκές, κομψές πριγκίπισσες των παστοειδών. Ενώ η σεράνο, εντυπωσιακή στην όψη και στη γεύση, όπως ακριβώς η καλλιτέχνιδα των καμπαρέ Ροζίτα Σεράνο από την οποία πήρε το όνομά της στις του 1950, κάνει επιτυχία στα αστικά ζαχαροπλαστεία ακόμα και σήμερα. Ο κάθε γλυκατζής έχει τη δική του αγαπημένη και η κάθε περίσταση και συνθήκη τη δική της ξεχωριστή επιλογή. Αυτό που ισχύει πάντα όμως είναι ότι οι καλύτερες πάστες είναι οι φρέσκιες πάστες. Πάμε λοιπόν να δούμε που τις βρίσκουμε. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Στον Μπόζα για αμυγδάλου, πάστα και τούρτα Την πάστα αμυγδάλου ακριβώς όπως της αξίζει φτιάχνουν σε αυτό το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(684)
- politismos(50)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(57)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(67)
- Τέχνη(70)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.