πριν από  5 ώρες 14 λεπτά

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα πιο διαχρονικά γλυκά μας αρέσει να τα απολαμβάνουμε στα ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης όπου τα αγνά υλικά και αυθεντικές συνταγές είναι αδιαπραγμάτευτα. Η σοκολατίνα είναι μια μικρή, γλυκιά κόλαση, το ίδιο και το παχουλό, παιχνιδιάρικο ποντικάκι. Η πάστα αμυγδάλου και η νουγκατίνα από την άλλη είναι οι λευκές, κομψές πριγκίπισσες των παστοειδών. Ενώ η σεράνο, εντυπωσιακή στην όψη και στη γεύση, όπως ακριβώς η καλλιτέχνιδα των καμπαρέ Ροζίτα Σεράνο από την οποία πήρε το όνομά της στις του 1950, κάνει επιτυχία στα αστικά ζαχαροπλαστεία ακόμα και σήμερα. Ο κάθε γλυκατζής έχει τη δική του αγαπημένη και η κάθε περίσταση και συνθήκη τη δική της ξεχωριστή επιλογή. Αυτό που ισχύει πάντα όμως είναι ότι οι καλύτερες πάστες είναι οι φρέσκιες πάστες. Πάμε λοιπόν να δούμε που τις βρίσκουμε. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Στον Μπόζα για αμυγδάλου, πάστα και τούρτα Την πάστα αμυγδάλου ακριβώς όπως της αξίζει φτιάχνουν σε αυτό το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: politismos
    Palo presentation