πριν από  17 ώρες 26 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αν δεν είστε ειδικός στη μαγειρική, ίσως να μην έχετε καταλάβει γιατί υπάρχουν και ποιο να προτιμήσετε. Γεύση και χρήση στην κουζίνα Άσπρα κρεμμύδια: Έχουν έντονη, πικάντικη γεύση και είναι ιδανικά για μαγειρευτά, τηγανητά ή σάλτσες. Κατά το μαγείρεμα μαλακώνουν, γίνονται πιο γλυκά και χάνουν μέρος της οξύτητάς τους. Κόκκινα ή μοβ κρεμμύδια: Είναι πιο ήπια και γλυκύτερα, γι' αυτό τρώγονται καλύτερα ωμά, σε σαλάτες, σάντουιτς ή ελαφριά πιάτα. Καραμελωμένα ενισχύουν τη γλυκύτητά τους και προσθέτουν γεύση σε ψητά και μαγειρευτά. Θρεπτική αξία Το χρώμα των κόκκινων κρεμμυδιών προέρχεται από τις ανθοκυανίνες, ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν την καρδιά, μειώνουν τη φλεγμονή και προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες. Επιπλέον περιέχουν κερσετίνη, ένα φλαβονοειδές που προάγει την υγεία της καρδιάς, ενισχύει την ανοσία, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και μπορεί να βελτιώσει τη στύση. Μελέτες δείχνουν ότι τα κόκκινα κρεμμύδια έχουν υψηλότερα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation