Γεμιστά μπιφτέκια φούρνου με τυρί μια ζουμερή λιχουδιά για όλη την οικογένεια
Υλικά 1 κιλό κιμάς βοδινός ή μισός κιμάς βοδινός + μισός χοιρινός 4 φέτες μπαγιάτικο λευκό ψωμί φόρμας, μουλιασμένο σε λευκό κρασί 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 αβγά 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλάκι ρίγανη ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο + λίγο επιπλέον για το ταψί 150 γρ. κεφαλοτύρι ή τσένταρ Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Στύψτε καλά το ψωμί για να φύγει το περιττό υγρό και τοποθετήστε το σε μεγάλο μπολ. Προσθέστε τον κιμά, το κρεμμύδι, τα αβγά, τον μαϊντανό, τη ρίγανη, 4 κουταλιές από το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώστε το μίγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά. Σκεπάστε και αφήστε το στο ψυγείο για 2 ώρες. Αν θέλετε να το κρατήσετε περισσότερο, προσθέστε το κρεμμύδι μετά για να μην αλλοιωθεί. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C. Κόψτε το τυρί σε 12 κομμάτια, είτε κύβους περίπου 2½ εκ., είτε μπαστουνάκια πάχους 1-1½ εκ. και μήκους 3-4 εκ. Πλάστε τον κιμά σε 12 πιτάκια (στρογγυλά για κύβους τυριού, οβάλ για μπαστουνάκια) και βάλτε το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(45)
- Άμυνα(39)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(328)
- Εργασία(69)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(568)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(662)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.