πριν από  4 ώρες 2 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια παραδοσιακή συνταγή με κιμά, ρύζι, λαχανικά και πλούσιο αυγολέμονο που θα απογειώσει το τραπέζι σας. Υλικά: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 αυγό 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο ¼ φλ. ελαιόλαδο ¼ φλ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ (μουλιασμένο και στραγγισμένο) 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 καρότο σε μικρά καρέ 1 μικρή σελινόριζα (300 γρ.) σε καρέ 1 πατάτα σε καρέ 1 πράσο ψιλοκομμένο 1½ λίτρο ζεστό νερό 2 αυγά Χυμός από 2 λεμόνια 1 κ.σ. κορν φλάουρ Άνηθος ψιλοκομμένος και πιπέρι Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τον κιμά με το αυγό, το ρύζι, το κρεμμύδι, το καρότο, το λάδι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνουμε καλά μέχρι το μείγμα να δέσει και να αλλάξει χρώμα. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια, στο μέγεθος καρυδιού, και τα αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation