Έρευνα: Οι συνήθειες και η διατροφή που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής ανακοπής
Μια νέα έρευνα εντόπισε 56 παράγοντες κινδύνου, που σχετίζονται με την αιφνίδια καρδιακή ανακοπή και διαπίστωσε ότι έως και το 63% των περιπτώσεων θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Όπως λένε οι ερευνητές η κατανάλωση λευκού κρασιού και σαμπάνιας, περισσότερων φρούτων και η διατήρηση μιας λεπτής μέσης, θετικής διάθεσης, υγιούς βάρους και ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης θα μπορούσαν να μειώσουν τον κίνδυνο αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Παράλληλα, σύμφωνα με την έρευνα, τα πιο μορφωμένα άτομα φαίνονται να είναι λιγότερη επιρρεπή σε καρδιακή ανακοπή, ενώ επιζήμιες για την υγεία είναι οι κακθές συνήθειες ύπνου και η έλλειψη άσκησης. Η καρδιακή ανακοπή -όταν δηλαδήγ σταματά ξαφνικά να χτυπάει η καρδιά - είναι μια επείγουσα ιατρική κατάσταση που συνήθως συμβαίνει απροειδοποίητα. Οι άνθρωποι καταρρέουν ξαφνικά και χάνουν τις αισθήσεις τους και δεν αναπνέουν ή δεν αναπνέουν κανονικά και χωρίς άμεση θεραπεία...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Newsroom | email: [email protected] Μια νέα έρευνα εντόπισε τις καθημερινές συνήθειες που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακής ανακοπής. Όπως λένε οι ερευνητές, η κατανάλωση λευκού κρασιού και σαμπάνιας, περισσότερων φρούτων και η διατήρηση μιας λεπτής μέσης, θετικής διάθεσης, υγιούς βάρους και ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης θα μπορούσαν να μειώσουν τον...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(28)
- Άμυνα(77)
- Αστυνομικά(102)
- Εκπαίδευση(139)
- Εργασία(82)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(420)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(309)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.