πριν από  5 ώρες 2 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ορισμένες μέθοδοι μπορούν να διατηρήσουν πολύτιμα συστατικά, ενώ άλλες ενδέχεται να οδηγήσουν σε παραγωγή βλαβερών ενώσεων, οι οποίες συνδέονται με προβλήματα υγείας, όπως αυξημένος κίνδυνος καρκίνου. Γιατί η μέθοδος μαγειρέματος παίζει ρόλο Κατά τη θερμική επεξεργασία, η δομή του κρέατος αλλάζει. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο τα θρεπτικά του στοιχεία όσο και την παραγωγή χημικών ουσιών όπως οι ετεροκυκλικές αμίνες (HCA) και οι πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAH), που δημιουργούνται κυρίως όταν το κρέας μαγειρεύεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ανά μέθοδο 1. Ψήσιμο στον φούρνο Πλεονεκτήματα: Μειώνει το λίπος μέσω αποστράγγισης, διατηρεί βιταμίνες και μέταλλα. Μειονεκτήματα: Υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να μειώσουν τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β. 2. Ψήσιμο στη σχάρα (κάρβουνα) Πλεονεκτήματα: Γρήγορο μαγείρεμα με έντονη γεύση, μείωση λιπαρών. Μειονεκτήματα: Υψηλός...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation