Ποιο θεωρούν οι διατροφολόγοι το πιο υγιεινό ψήσιμο του κρέατος
Πώς να ψήνετε το κρέας με τον πιο υγιεινό τρόπο, σύμφωνα με τους διατροφολόγους Οι διατροφολόγοι γενικά συμφωνούν ότι το ψήσιμο στον φούρνο ή το βράσιμο (π.χ. στον ατμό ή σε νερό) είναι από τις πιο υγιεινές μεθόδους μαγειρέματος του κρέατος. Ωστόσο, αν περιοριστούμε σε μεθόδους ψησίματος, δηλαδή με έκθεση σε θερμότητα χωρίς προσθήκη πολύ υγρού, τότε η ψήσιμο στον φούρνο (ψητό) και το ψήσιμο σε σχάρα με έλεγχο της θερμοκρασίας θεωρούνται από τις πιο υγιεινές επιλογές - με ορισμένες προϋποθέσεις. Πιο υγιεινό: Ψήσιμο στον φούρνο Ομοιόμορφη θερμοκρασία που επιτρέπει καλό έλεγχο του μαγειρέματος. Χαμηλότερη παραγωγή καρκινογόνων ουσιών (π.χ. πολυκυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων - PAHs) σε σχέση με το ψήσιμο σε κάρβουνα. Το λίπος αποστραγγίζεται χωρίς να καίγεται και να επανέρχεται στο φαγητό. Με μέτρο: Ψήσιμο σε σχάρα (BBQ) Ενώ χαρίζει γεύση και είναι δημοφιλές, μπορεί να δημιουργήσει επιβλαβείς ενώσεις όταν το λίπος στάζει στη φωτιά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(77)
- Αστυνομικά(101)
- Εκπαίδευση(166)
- Εργασία(108)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(567)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(594)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.