πριν από  20 ώρες 24 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πώς να ψήνετε το κρέας με τον πιο υγιεινό τρόπο, σύμφωνα με τους διατροφολόγους Οι διατροφολόγοι γενικά συμφωνούν ότι το ψήσιμο στον φούρνο ή το βράσιμο (π.χ. στον ατμό ή σε νερό) είναι από τις πιο υγιεινές μεθόδους μαγειρέματος του κρέατος. Ωστόσο, αν περιοριστούμε σε μεθόδους ψησίματος, δηλαδή με έκθεση σε θερμότητα χωρίς προσθήκη πολύ υγρού, τότε η ψήσιμο στον φούρνο (ψητό) και το ψήσιμο σε σχάρα με έλεγχο της θερμοκρασίας θεωρούνται από τις πιο υγιεινές επιλογές - με ορισμένες προϋποθέσεις. Πιο υγιεινό: Ψήσιμο στον φούρνο Ομοιόμορφη θερμοκρασία που επιτρέπει καλό έλεγχο του μαγειρέματος. Χαμηλότερη παραγωγή καρκινογόνων ουσιών (π.χ. πολυκυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων - PAHs) σε σχέση με το ψήσιμο σε κάρβουνα. Το λίπος αποστραγγίζεται χωρίς να καίγεται και να επανέρχεται στο φαγητό. Με μέτρο: Ψήσιμο σε σχάρα (BBQ) Ενώ χαρίζει γεύση και είναι δημοφιλές, μπορεί να δημιουργήσει επιβλαβείς ενώσεις όταν το λίπος στάζει στη φωτιά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation