πριν από  6 ώρες 45 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ας δούμε ποια είναι τα πιο ευεργετικά, ποια απαιτούν προσοχή και τι εναλλακτικές υπάρχουν για όσους δεν καταναλώνουν ψάρια. Τα οφέλη των θαλασσινών για τον οργανισμό Τα θαλασσινά είναι μια από τις σημαντικότερες πηγές EPA και DHA, δύο τύπων ωμέγα-3 που συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής και στη διατήρηση της υγείας του εγκεφάλου, του καρδιαγγειακού συστήματος και των ματιών. Μελέτες που έχουν διεξαχθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα αποδεικνύουν ότι όσοι καταναλώνουν συστηματικά ψάρια, έχουν μειωμένες πιθανότητες εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και πρόωρου θανάτου. Η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία συνιστά την κατανάλωση 1-2 μερίδων θαλασσινών την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν πρόκειται να αντικαταστήσουν επεξεργασμένα ή λιπαρά κρέατα. Πόσες μερίδες πρέπει να τρώμε Για τους ενήλικες και τους εφήβους, μία μερίδα ψαριού είναι περίπου 113 γραμμάρια. Τα παιδιά χρειάζονται μικρότερες ποσότητες, ανάλογα με την ηλικία τους. Οι έγκυες και οι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation