Μετά τις σκέψεις για τις τηγανιτές πατάτες, οι ιδιοκτήτες σε ταβέρνες, εστιατόρια και fast food, σκέφτονται να αφαιρέσουν από τα μενού και άλλα αγαπημένα είδη όπως τα καλαμαράκια και τα κολοκυθάκια. Και αυτό γιατί είναι αντιμέτωποι με τις τσουχτερές τιμές στο ηλιέλαιο λόγω του κύματος της ακρίβειας που χτυπά την αγορά.ΟδηSOS, το έγκλημα συνεχίζεται Όπως αναφέρουν...
Οι ανατιμήσεις και ειδικά η ραγδαία αύξηση της τιμής του ηλιέλαιου οδηγούν τους επαγγελματίες της εστίασης να αλλάξουν το μενού Το κύμα ακρίβειας και ανατιμήσεων οδηγεί σε έμφραγμα τις επιχειρήσεις εστίασης που βλέπουν τον προϋπολογισμό τους να τινάζεται στον αέρα. Ιδίως η αύξηση της τιμής του ηλιέλαιου έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον εφοδιασμό του αλλά και...
Το κύμα ακρίβειας και ανατιμήσεων οδηγεί σε έμφραγμα τις επιχειρήσεις εστίασης που βλέπουν τον προϋπολογισμό τους να τινάζεται στον αέρα. Ιδίως η αύξηση της τιμής του ηλιέλαιου έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον εφοδιασμό του αλλά και στη χρήση του. Ενδεικτική είναι η περίπτωση της Χαλκιδικής που πολλοί καταστηματάρχες σκέφτονται να αφαιρέσουν τα τηγανιτά από το...
Το κύμα ακρίβειας και ανατιμήσεων οδηγεί σε έμφραγμα τις επιχειρήσεις εστίασης που βλέπουν τον προϋπολογισμό τους να τινάζεται στον αέρα. Ιδίως η αύξηση της τιμής του ηλιέλαιου έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον εφοδιασμό του αλλά και στη χρήση του. Ενδεικτική είναι η περίπτωση της Χαλκιδικής που πολλοί καταστηματάρχες σκέφτονται να αφαιρέσουν τα τηγανιτά από το...
Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι εταιρείες εστίασης στην Χαλκιδική, με το ηλιέλαιο, καθώς η τιμή του έχει φτάσει στα ύψη, ενώ παράλληλα υπάρχουν και ελλείψεις. Για τον λόγο αυτό πολλοί καταστηματάρχες σκέφτονται να αφαιρέσουν τα τηγανίτα από το μενού. Συγκεκριμένα, η τιμή του ηλιέλαιου είναι αποτρεπτική καθώς αγοράζουν πλέον το δεκάλιτρο στα 33 με 34 ευρώ, ενώ...
Η ακρίβεια και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλιέλαιου φαίνεται ότι βάζουν σε σκέψεις του ιδιοκτήτες ταβερνών, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στο να αποσύρουν από το μενού τις τηγανητές πατάτες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι άνοδος της τιμής του ηλιέλαιο και οι ελλείψεις που καταγράφονται στην αγορά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, κάνουν τους ιδιοκτήτες καταστημάτων...
Σκέψεις να "κοπούν" τα τηγανητά στην εστίαση, τέλος η τηγανητή πατάτα από το σουβλάκι.Τεράστιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην εστίαση, λόγω της μεγάλης έλλειψης πρώτων υλών και ιδίως του ηλιέλαιου. Ως εκ τούτου οι επιχειρηματίες ψάχνουν ευφάνταστους τρόπους για να μην επιβαρυνθούν και άλλο οι καταναλωτές. Μια από τις σκέψεις αυτές είναι να αφαιρέσουν...
Την ίδια τύχη θα έχουν όλα όσα τηγανίζονται με ηλιέλαιο Αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα είναι ο χώρος της εστίασης στη Χαλκιδική, καθώς η τιμή του ηλιέλαιου έχει φτάσει στα ύψη. Μάλιστα, πολλοί είναι οι καταστηματάρχες που σκέφτονται να... αφαιρέσουν τα τηγανιτά από το μενού. Ένα από τα πιο λυπηρά που θα προκύψουν από μία τέτοια κίνηση είναι η πιθανή αφαίρεση...
Σουβλάκι χωρίς... τηγανιτές πατάτες; Τεράστιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην εστίαση, λόγω της μεγάλης έλλειψης πρώτων υλών και ιδίως του ηλιέλαιου. Οι τηγανητές πατάτες που μαγειρεύονται σε ηλιέλαιο είναι το νούμερο ένα υποψήφιο φαγητό που σκέφτονται να αφαιρέσουν από τα μενού τους τα εστιατόρια και οι ταβέρνες. "Οι ιδιοκτήτες που έχουν στην κατοχή...
Τεράστιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην εστίαση, λόγω της μεγάλης έλλειψης πρώτων υλών και ιδίως του ηλιέλαιου. Σουβλάκι χωρίς... τηγανιτές πατάτες; Τεράστιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην εστίαση, λόγω της μεγάλης έλλειψης πρώτων υλών και ιδίως του ηλιέλαιου. Οι τηγανητές πατάτες που μαγειρεύονται σε ηλιέλαιο είναι το νούμερο ένα...
Ανησυχία επικρατεί στην εστίαση με την έλλειψη που παρατηρείται στο ηλιέλαιο και στις μεγάλες ανατιμήσεις που υπάρχουν στο συγκεκριμένο προϊόν το τελευταίο διάστημα. Ενδεικτικό της κατάστασης, είναι οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης στο GRTimes όπου αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις να κοπούν τελείως τα τηγανητά φαγητά. "Οι...
Τεράστιο είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην εστίαση, λόγω της μεγάλης έλλειψης πρώτων υλών και ιδίως του ηλιέλαιου. Ως εκ τούτου οι επιχειρηματίες ψάχνουν ευφάνταστους τρόπους για να μην επιβαρυνθούν και άλλο οι καταναλωτές. Μια από τις σκέψεις αυτές είναι να αφαιρέσουν τα τηγανητά από το μενού των εστιατορίων και των ταβερνών ενώ τα σουβλατζίδικα...
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(32)
- Άμυνα(75)
- Αστυνομικά(52)
- Εκπαίδευση(97)
- Εργασία(26)
- Θρησκεία(95)
- Κοινωνία(715)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(872)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.