Το μυστικό για γλυκά και αρωματικά πιάτα
Το κρεμμύδι είναι ένα από τα πιο βασικά υλικά στη μαγειρική, αλλά η ωμή του μορφή έχει έντονη, αψιά γεύση και μυρωδιά που συχνά μας δυσκολεύει. Όταν όμως σοτάρεται σωστά, μεταμορφώνεται. Τι σημαίνει σοτάρισμα Σοτάρισμα είναι η τεχνική μαγειρέματος του κρεμμυδιού (ή άλλων λαχανικών) σε λάδι ή βούτυρο σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει διάφανο και να απελευθερώσει τα φυσικά του σάκχαρα και αρώματα. Μυστικά για τέλειο σοτάρισμα Μην γεμίζετε το τηγάνι Το κρεμμύδι πρέπει να απλώνεται ομοιόμορφα στο σκεύος. Αν έχετε μεγάλη ποσότητα, σοτάρετε σε δόσεις για να αποφύγετε το βράσιμο μέσα στα ζουμιά του. Σιγομαγείρεμα για πιο γλυκιά γεύση Όσο πιο αργά και σιγά ψήνεται το κρεμμύδι, τόσο καλύτερα απελευθερώνονται τα σάκχαρα και τα αρώματα, δίνοντας έντονο και γλυκό άρωμα στο φαγητό. Χρήση ελαιόλαδου Το ελαιόλαδο ενισχύει τα φυσικά αρώματα του κρεμμυδιού και δεν αλλάζει τη γεύση όπως ένα σπορέλαιο. Αποφύγετε το άχνισμα σε νερό ή ζωμό πριν το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(11)
- Άμυνα(35)
- Αστυνομικά(21)
- Εκπαίδευση(274)
- Εργασία(69)
- Θρησκεία(13)
- Κοινωνία(572)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(784)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.