πριν από  18 ώρες 5 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το κρεμμύδι είναι ένα από τα πιο βασικά υλικά στη μαγειρική, αλλά η ωμή του μορφή έχει έντονη, αψιά γεύση και μυρωδιά που συχνά μας δυσκολεύει. Όταν όμως σοτάρεται σωστά, μεταμορφώνεται. Τι σημαίνει σοτάρισμα Σοτάρισμα είναι η τεχνική μαγειρέματος του κρεμμυδιού (ή άλλων λαχανικών) σε λάδι ή βούτυρο σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει διάφανο και να απελευθερώσει τα φυσικά του σάκχαρα και αρώματα. Μυστικά για τέλειο σοτάρισμα Μην γεμίζετε το τηγάνι Το κρεμμύδι πρέπει να απλώνεται ομοιόμορφα στο σκεύος. Αν έχετε μεγάλη ποσότητα, σοτάρετε σε δόσεις για να αποφύγετε το βράσιμο μέσα στα ζουμιά του. Σιγομαγείρεμα για πιο γλυκιά γεύση Όσο πιο αργά και σιγά ψήνεται το κρεμμύδι, τόσο καλύτερα απελευθερώνονται τα σάκχαρα και τα αρώματα, δίνοντας έντονο και γλυκό άρωμα στο φαγητό. Χρήση ελαιόλαδου Το ελαιόλαδο ενισχύει τα φυσικά αρώματα του κρεμμυδιού και δεν αλλάζει τη γεύση όπως ένα σπορέλαιο. Αποφύγετε το άχνισμα σε νερό ή ζωμό πριν το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation