Πέντε εύκολες συνταγές για σπιτικό παγωτό
Παγωτό, η διαχρονική λιχουδιά που γοητεύει σχεδόν τους πάντες, χωρίς να βρίσκει εμπόδια σε ηλικίες ή προσωπικές γαστρονομικές προτιμήσεις. Το μόνο που έχει αλλάξει ίσως με το πέρασμα των χρόνων σε αυτή την all time classic γευστική απόλαυση είναι ότι αναζητούμε πλέον παγωτά φτιαγμένα με πιο ποιοτικά υλικά ή ενδεχομένως και λιγότερα λιπαρά. Και αυτός είναι ο λόγος που η διάθεσή μας να φτιάξουμε καλό σπιτικό παγωτό έχει γίνει μεγαλύτερη. Προκειμένου να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα για σπιτικό παγωτό, αναζητήσαμε έναν από τους καλύτερους δημιουργούς χειροποίητου παγωτού. Ο λόγος για τον Γιάννη Νύκταρη, που η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί στο εργαστήριό του "Fatto a mano" ( Κ. Βάρναλη 21, Περιστέρι) κάνει τις δημιουργίες του να ξεχωρίζουν. ""Fatto a mano" σημαίνει φτιαγμένο στο χέρι" λέει ο Γιάννης και προσθέτει: "Με το παγωτό έχω πλέον μια σχέση πάθους. Ασχολούμαι επτά χρόνια με αυτό και χρησιμοποιώ τις καλύτερες φυσικές...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Ποια γεύση ή είδος παγωτού κερδίζει τις... θετικές θερμίδες και τι προτείνουν οι ειδικοί για καλοκαίρι χωρίς τύψεις Το παγωτό παρασκευάζεται από γάλα, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη και άλλα συστατικά που αναμειγνύονται και καταψύχονται σε ένα κρεμώδες, πλούσιο επιδόρπιο. Διάφορες γεύσεις όπως βανίλια, κακάο ή φρούτα διατίθενται στο εμπόριο, ενώ πολλές φορές για να...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(110)
- Εκπαίδευση(176)
- Εργασία(99)
- Θρησκεία(6)
- Κοινωνία(466)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(538)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.