πριν από  22 ώρες 55 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Επιστήμονες ανακάλυψαν καρκινογόνες χημικές ουσίες σε καθημερινά τρόφιμα Ένα επιστημονικό εργαλείο τελευταίας γενιάς έρχεται να ταράξει τα δεδομένα στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων, αποκαλύπτοντας καρκινογόνες ουσίες που μέχρι σήμερα περνούσαν απαρατήρητες. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Food Science and Biotechnology, η καινοτόμος μέθοδος εντοπίζει επικίνδυνους ρύπους σε προϊόντα που βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι μας-από τα μαγειρικά έλαια έως τα ψητά κρέατα. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η ανακάλυψη αυτή μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο τα εργαστήρια παρακολουθούν την ασφάλεια τροφίμων, καθώς φαίνεται πως η ρύπανση είναι πιο διαδεδομένη και πολύπλοκη από ό,τι θεωρούταν μέχρι σήμερα.Τι αποκάλυψαν οι επιστήμονες Χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά ευρεία και προηγμένη διαδικασία εκχύλισης, οι ερευνητές χαρτογράφησαν καρκινογόνες χημικές ενώσεις σε δείγματα καθημερινής κατανάλωσης. Τα βασικά συμπεράσματα της...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation