Τρόφιμα: Νέα τεχνική "ξεσκεπάζει" κρυφές καρκινογόνες ουσίες
Επιστήμονες ανακάλυψαν καρκινογόνες χημικές ουσίες σε καθημερινά τρόφιμα Ένα επιστημονικό εργαλείο τελευταίας γενιάς έρχεται να ταράξει τα δεδομένα στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων, αποκαλύπτοντας καρκινογόνες ουσίες που μέχρι σήμερα περνούσαν απαρατήρητες. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Food Science and Biotechnology, η καινοτόμος μέθοδος εντοπίζει επικίνδυνους ρύπους σε προϊόντα που βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι μας-από τα μαγειρικά έλαια έως τα ψητά κρέατα. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η ανακάλυψη αυτή μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο τα εργαστήρια παρακολουθούν την ασφάλεια τροφίμων, καθώς φαίνεται πως η ρύπανση είναι πιο διαδεδομένη και πολύπλοκη από ό,τι θεωρούταν μέχρι σήμερα.Τι αποκάλυψαν οι επιστήμονες Χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά ευρεία και προηγμένη διαδικασία εκχύλισης, οι ερευνητές χαρτογράφησαν καρκινογόνες χημικές ενώσεις σε δείγματα καθημερινής κατανάλωσης. Τα βασικά συμπεράσματα της...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(45)
- Άμυνα(57)
- Αστυνομικά(45)
- Εκπαίδευση(231)
- Εργασία(53)
- Θρησκεία(51)
- Κοινωνία(592)
- Νομικά(14)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(630)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.