Χοιρινό Katsu: Ιαπωνική απόλαυση στο πιάτο σας
Το χοιρινό katsu είναι ένα αγαπημένο ιαπωνικό πιάτο, συνοδευόμενο από την χαρακτηριστική σάλτσα tonkatsu που προσθέτει γλυκόξινη και πικάντικη νότα. Υλικά: 400 γρ. χοιρινό φιλέτο, σε λεπτές φέτες Αλάτι, πιπέρι Αλεύρι για το πανάρισμα 2-3 αυγά, χτυπημένα Πάνκο (japanese breadcrumbs) Ηλιέλαιο για τηγάνισμα 150 γρ. κέτσαπ 20 γρ. σόγια σος 30 γρ. μίριν 15 γρ. μουστάρδα ντιζόν 5 γρ. σκόνη τζίντζερ 10 γρ. oyster sauce Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες χοιρινού και τις αφήνουμε σε ένα σκεύος. Σε τρία ξεχωριστά μπολ βάζουμε το αλεύρι, τα χτυπημένα αυγά και το πάνκο. Περνάμε τις φέτες χοιρινού πρώτα από το αλεύρι, τινάζοντας την περίσσεια. Στη συνέχεια βουτάμε στο αυγό και τέλος καλύπτουμε καλά με το πάνκο, φροντίζοντας να επικαλυφτεί ομοιόμορφα. Ζεσταίνουμε αρκετό ηλιέλαιο σε κατσαρόλα στους 180°C. Τηγανίζουμε το χοιρινό μέχρι να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα και να ψηθεί πλήρως στο εσωτερικό του. Αφαιρούμε και στραγγίζουμε σε απορροφητικό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(39)
- Άμυνα(43)
- Αστυνομικά(42)
- Εκπαίδευση(265)
- Εργασία(48)
- Θρησκεία(12)
- Κοινωνία(596)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(766)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.