πριν από  8 ώρες 15 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι χοιρινές μπριζόλες αποτελούν αγαπημένη επιλογή για το καθημερινό τραπέζι, αφού συνδυάζουν γεύση, ευκολία στο ψήσιμο και προσιτή τιμή. Υλικά: 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο (περίπου 200 γρ. η καθεμία, πάχος 2,5 εκ.) 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 6 κ.σ. καστανή ζάχαρη ¼ φλ. σάλτσα σόγιας ¼ φλ. νερό 1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένη) ½ κ.γ. φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο) ½ κ.γ. μπούκοβο 2 κ.σ. φυτικό λάδι Φρέσκο κρεμμυδάκι σε ροδέλες για το σερβίρισμα Εκτέλεση: Σκουπίζουμε τις μπριζόλες με χαρτί κουζίνας και τις αλατοπιπερώνουμε. Τις αφήνουμε εκτός ψυγείου για 15 λεπτά. Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το νερό, το σκόρδο, το τζίντζερ και το μπούκοβο, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη. Αυτό είναι το γλάσο. Ζεσταίνουμε καλά το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και ψήνουμε τις μπριζόλες για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να αποκτήσουν ροδοκόκκινο χρώμα. Τις αποσύρουμε σε πιάτο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation