Ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με γλάσο
Οι χοιρινές μπριζόλες αποτελούν αγαπημένη επιλογή για το καθημερινό τραπέζι, αφού συνδυάζουν γεύση, ευκολία στο ψήσιμο και προσιτή τιμή. Υλικά: 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο (περίπου 200 γρ. η καθεμία, πάχος 2,5 εκ.) 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 6 κ.σ. καστανή ζάχαρη ¼ φλ. σάλτσα σόγιας ¼ φλ. νερό 1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένη) ½ κ.γ. φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο) ½ κ.γ. μπούκοβο 2 κ.σ. φυτικό λάδι Φρέσκο κρεμμυδάκι σε ροδέλες για το σερβίρισμα Εκτέλεση: Σκουπίζουμε τις μπριζόλες με χαρτί κουζίνας και τις αλατοπιπερώνουμε. Τις αφήνουμε εκτός ψυγείου για 15 λεπτά. Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το νερό, το σκόρδο, το τζίντζερ και το μπούκοβο, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη. Αυτό είναι το γλάσο. Ζεσταίνουμε καλά το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και ψήνουμε τις μπριζόλες για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να αποκτήσουν ροδοκόκκινο χρώμα. Τις αποσύρουμε σε πιάτο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(74)
- Αστυνομικά(115)
- Εκπαίδευση(179)
- Εργασία(96)
- Θρησκεία(3)
- Κοινωνία(555)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(0)
- Πολιτική(541)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.