Newsroom | email: [email protected] Τα αυγά περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά καθώς είναι γεμάτα πρωτείνες, βιταμίνες, μέταλλα αλλά και υγιεινά λίπη. Ωστόσο ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει το προφίλ των θρεπτικών τους συστατικών. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η πρωτείνη στα αυγά. Μελέτες έχουν δείξει ότι γίνεται πιο εύπεπτη, όταν θερμαίνεται.
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(804)
- politismos(66)
- Βιβλία(8)
- Βιντεοπαιχνίδια(4)
- Θέατρο & Χορός(146)
- Κινηματογράφος(76)
- Μουσική(43)
- Παράξενα(68)
- Τέχνη(20)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.