πριν από  4 Μήνες 17 ημέρες

Pronews.gr

Newsroom | email: [email protected] Τα αυγά περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά καθώς είναι γεμάτα πρωτείνες, βιταμίνες, μέταλλα αλλά και υγιεινά λίπη. Ωστόσο ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει το προφίλ των θρεπτικών τους συστατικών. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η πρωτείνη στα αυγά. Μελέτες έχουν δείξει ότι γίνεται πιο εύπεπτη, όταν θερμαίνεται.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Θέατρο & Χορός
Palo presentation