πριν από  8 Μήνες 23 ημέρες

Larissanet.gr

Φωτ. larissanet.gr / Θανάσης Καλιακούδας Εικόνες καταστροφής για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια στην Υπέρεια Φαρσάλων... Η χθεσινή νεροποντή οδήγησε και πάλι σε πλημμυρικό φαινόμενο με τα νερά να καλύπτουν δρόμους και περιβάλλοντες χώρους μέσα στο χωριό. Ούτε λόγος για τις αγροτικές εκτάσεις, οι οποίες έχουν καλυφθεί από τεράστιους όγκους υδάτων. Η Υπέρεια ήταν...

πριν από  8 Μήνες 23 ημέρες

Onlarissa.gr

Ατελείωτα είναι τα χτυπήματα των πρωτοφανών καιρικών φαινομένων στα παραποτάμια χωριά των Φαρσάλων. Η Υπέρεια, δίπλα στον ποταμό Ενιπέα, για μία ακόμη φορά βρέθηκε κάτω από το νερό και τη λάσπη, μετά από μία ακόμη εφιαλτική χθεσινή νύχτα. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: Μικρότερης έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα είχαμε στα επίσης παραποτάμια χωριά Ευϋδριο και Πυργάκια.

πριν από  8 Μήνες 24 ημέρες

Larissanet.gr

φωτό: larissanet// Θανάσης Καλιακούδας Δυνατή βροχόπτωση "χτύπησε" και την περιοχή των Φαρσάλων, με ενδεικτικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Υπέρεια... Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: Θεσσαλία
Palo presentation