Vegan babka με φυστίκι Αιγίνης και μαρμελάδα φράουλα
Με πλούσια γέμιση από βούτυρο φυστικιού, χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης και μαρμελάδα φράουλα, αυτή η vegan babka σε σχήμα στεφανιού θα κερδίσει τις εντυπώσεις. 40' προετοιμασία 40' μαγείρεμα 3 ώρες και 20' αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 40'Υλικά Μερίδες: 8-10 Σιρόπι 100 ml νερό 100 γρ. λευκή ή καστανή ζάχαρη λεπτές φλούδες από 1 λεμόνι Ζύμη 150 ml γάλα αμυγδάλου, χλιαρό 4 γρ. (1/2 φακελάκι) ξηρή μαγιά 50 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 30 ml ηλιέλαιο + λίγο ακόμα για το λάδωμα του σκεύους Γέμιση 60 γρ. φυστικοβούτυρο από κελυφωτά φυστίκια, χωρίς ζάχαρη 40 γρ. μαργαρίνη λιωμένη, σε θερμοκρασία δωματίου + λίγη για το σκεύος 20 γρ. ζάχαρη άχνη 80 γρ. μαρμελάδα φράουλα, χωρίς ζάχαρη 30 γρ. χοντροκομμένη ψίχα φυστικιών Αιγίνης 10 γρ. αποξηραμένες φράουλες χωρίς ζάχαρη (του εμπορίου ή σπιτικές) Διακόσμηση (προαιρετικά) χοντροκομμένη ψίχα φυστικιών...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.