πριν από  1 ημέρα 5 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με πλούσια γέμιση από βούτυρο φυστικιού, χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης και μαρμελάδα φράουλα, αυτή η vegan babka σε σχήμα στεφανιού θα κερδίσει τις εντυπώσεις. 40' προετοιμασία 40' μαγείρεμα 3 ώρες και 20' αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 40'Υλικά Μερίδες: 8-10 Σιρόπι 100 ml νερό 100 γρ. λευκή ή καστανή ζάχαρη λεπτές φλούδες από 1 λεμόνι Ζύμη 150 ml γάλα αμυγδάλου, χλιαρό 4 γρ. (1/2 φακελάκι) ξηρή μαγιά 50 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 30 ml ηλιέλαιο + λίγο ακόμα για το λάδωμα του σκεύους Γέμιση 60 γρ. φυστικοβούτυρο από κελυφωτά φυστίκια, χωρίς ζάχαρη 40 γρ. μαργαρίνη λιωμένη, σε θερμοκρασία δωματίου + λίγη για το σκεύος 20 γρ. ζάχαρη άχνη 80 γρ. μαρμελάδα φράουλα, χωρίς ζάχαρη 30 γρ. χοντροκομμένη ψίχα φυστικιών Αιγίνης 10 γρ. αποξηραμένες φράουλες χωρίς ζάχαρη (του εμπορίου ή σπιτικές) Διακόσμηση (προαιρετικά) χοντροκομμένη ψίχα φυστικιών...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation