πριν από  5 ώρες 17 λεπτά

Alfavita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν είναι όλα τα δημητριακά το ίδιο θρεπτικά, καθώς πολλές φορές μπορεί να περιέχουν αρκετή ζάχαρη ή άλλα πρόσθετα που μειώνουν τη διατροφική τους αξία. Ακολουθεί μια κατάταξη εννέα τύπων δημητριακών, από τις πιο υγιεινές επιλογές έως εκείνες που καλό είναι να καταναλώνονται με μέτρο. 1. Βρόμη (κουάκερ) Η καλύτερη επιλογή για πρωινό. Η βρόμη είναι πλούσια σε διαλυτές φυτικές ίνες και ιδιαίτερα σε β-γλυκάνες, που βοηθούν στη μείωση της χοληστερίνης. Μπορείς να την ετοιμάσεις με νερό ή γάλα χαμηλών λιπαρών και να προσθέσεις φρούτα για φυσική γλύκα αντί για ζάχαρη. 2. Μούσλι χωρίς προσθήκη ζάχαρης Περιέχει μείγματα δημητριακών ολικής άλεσης, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός: κάποιες μάρκες περιλαμβάνουν αποξηραμένα φρούτα με πρόσθετη ζάχαρη ή λιπαρά (π.χ. τσιπς μπανάνας). Διάβασε πάντα τις ετικέτες. 3. Δημητριακά ολικής άλεσης (χωρίς επικάλυψη)...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κοινωνία
    Palo presentation